Test ut en induksjonsseparator for ikke-magnetiske metaller (Eddy current separator)!

Har du/dere bruk for å skille ut ikke-magnetiske metaller (slik som f.eks. aluminium eller kobber) fra materialer som ikke er metall? Vil du/dere uforpliktende og på egen hånd teste ut hvordan en induksjonsseparator for ikke-magnetiske metaller kommer til å fungere akkurat for ditt/deres materiale? Benytt deg/dere av vår induksjonsseparator til testing!

Vi tester ut ditt/deres materiale direkte og kostnadsfritt og dokumenterer resultatet. Bare hos Magsy får du visshet om at separatoren kommer til å fungere nøyaktig slik du/dere har bruk for! 

Test ut en induksjonsseparator for ikke-magnetiske metaller (Eddy current separator)!
Test ut en induksjonsseparator for ikke-magnetiske metaller (Eddy current separator)!

Det er nok å kontakte oss og så komme og se med egne øyne, evt. bare sende oss en materialprøve og vente på resultatet.

De magnetiske separatorene fra Magsy viser fremragende utskillingsresultater, derfor er vi ikke redde for å tilby testing av separatorene før kjøp!

En induksjonsseparator for ikke-magnetiske metaller (Eddy current separator) er en uerstattelig hjelper f.eks. ved avfallshåndtering.

Det er nødvendig å sørge for at ikke magnetiske metaller kommer inn i induksjonsseparatoren (de vil i så fall kunne skade induksjonssylinderen). Derfor anbefaler vi deg/dere at du bruker en egnet type separator for magnetiske metaller.

Tror dere at denne separatoren kommer til å oppfylle deres forventninger?

Les detaljer vedr. separatoren og spør oss, vi gir dere råd om hvilken dere bør velge.

Vi kommer hver enkelt kunde maksimalt i møte. Vi skreddersyr våre produkter i tråd med deres behov. Skriv og be om et tilbud på separator