Magnetiske lukkemekanismer (låser)

Som en nyhet har vi til vårt brede tilbud av varer føyd til også kategorien „Magnetiske lukkemekanismer (låser)“. I denne kategorien kan du finne „Magnetiske lukkemekanismer (låser) til håndvesker“ og „Magnetiske lukkemekanismer (låser) til smykker“.

Magnetiske lukkemekanismer (låser)
Magnetiske lukkemekanismer (låser)

Magnetiske lukkemekanismer (låser) til håndvesker

Magnetiske lukkemekanismer (låser) egner seg som en måte å lukke håndvesker eller andre vesker på ved hjelp av magneter. Lukkemekanismens (låsens) diameter er 18 mm. Du fester enkelt og greit lukkemekanismen (låsen) i retning mot deg til skinn eller stoff. Stikk tungene på magneten gjennom stoffet og fest ved å bøye. Den magnetiske lukkemekanismen (låsen) er forsynt med neodym-magneter som er små, men kraftige, derfor holder de på en pålitelig måte vesken lukket.

Magnetiske lukkemekanismer (låser) til smykker

Den magnetiske lukkemekanismen (låsen) til armbånd og andre smykker består av to meget kraftige neodym-magneter med en diameter på 8 mm og en høyde på 6 mm. Disse magnetene er forsynt med et hull med en diameter på 2 mm som blir smalere inntil en diameter på 1 mm. Gjennom åpningen trer du enkelt f.eks. en tråd for å henge opp smykket.

Nettsalg

I vår nettbutikk kan du sikkert velge

Kjøp lås til håndvesker eller vesker i nettbutikken