Om MAGSY

Det er vårt prinsipp å produsere utelukkende produkter av kvalitet som klarer seg i konkurranse med de andre og som vil fungere slik at dere blir helt fornøyd med dem.

Filialer MAGSY

For at vi på en fleksibel måte skal kunne reagere på deres ønsker og behov, har vi gradvis opprettet filialer i Tyskland,, Polen, Slovakia, Bulharka, Romania og USA. I andre europeiske land er vi representert med forhandlere.

Sertifikater

Vi kan garantere dere at vi produserer våre produkter av førsteklasses materialer og at våre produkter oppfyller krav til høyeste kvalitet.

Testing av magneter

Dessuten tilbyr vi måling av avrivningskraft (på forespørsel også magnetisk induksjon) av de magnetene, magnetiske linsene, løftemagnetene og det øvrige magnetiske utstyret vi leverer til dere.

Hvorfor det lønner seg å samarbeide med foretaket Magsy, s. r. o.

Vi selger magneter og magnetfiltre med sertifikat som dokumenterer kvaliteten

Fra den 10. august 2006 har vi innehatt sertifikatet ISO 9001. Derfor kan vi garantere dere at vi produserer våre produkter av førsteklasses materialer og at våre produkter oppfyller krav til høyeste kvalitet og er produsert på en renslig arbeidsplass av kvalifiserte ansatte og i samsvar med enhetlig dokumentasjon.

Vi driver produksjon kun i Tsjekkia

Vi satser på våre ansattes dyktighet og håndverksmessige ferdigheter - metallarbeidere, -dreiere, -fresere eller sveisere. Vårt prinsipp ligger i å produsere kun kvalitetsprodukter som kan hevde seg blant andre og som vil kunne tjene til deres fulle tilfredshet.

Vi har egen avdeling for konstruksjon og utvikling

Vi tror at kun stadig utvikling er den rette veien å gå for å opprettholde konkurranseevnen. Derfor kan vi støtte oss på en egen avdeling for konstruksjon og utvikling, som er satt sammen av erfarne og motiverte ansatte. Slik kan vi på en enkel måte få fram produkter som oppfyller deres forventninger.

Vi driver filialer i ulike land i Europa

For at vi på en fleksibel måte skal kunne reagere på deres ønsker og behov, har vi gradvis opprettet filialer i Tyskland,, Polen, Slovakia, Bulharka, Romania og USA. I andre europeiske land er vi representert med forhandlere.

Vi selger magneter og andre produkter til hele verden

Vi er stolte over at vi har kunnet hevde oss på utenlandske markeder. Vi er i stand til å komme selv de mest kravstore og krevende kundenes ønsker og behov i møte. Samtidig er vi forpliktet til å opprettholde høy kvalitet på våre produkter.

Vi har vært på markedet siden 2000

Foretaket MAGSY, s. r. o. oppstod i november 2000. Grunnleggeren og den eneste eieren er Jiří Němeček. Fra å opprinnelig ha vært et lite firma med noen få ansatte har vi blitt et stabilt foretak med suksess og noen titalls med arbeidere med verdifull bakgrunn. Siden slutten av 2011 har vi holdt til i nye lokaler som oppfyller våre krav til produksjonsmessig effektivitet og komfort under arbeidet.

Vi kommer hver enkelt kunde maksimalt i møte. Vi skreddersyr våre produkter i tråd med deres behov. Skriv og be om et tilbud på separator

Filialer Magsy, s. r. o.

For at vi på en fleksibel måte skal kunne reagere på deres ønsker og behov, har vi gradvis opprettet filialer i Tyskland,, Polen, Slovakia, Bulharka, Romania og USA.

I andre europeiske land er vi representert med forhandlere.

Česká republika

MAGSY, s.r.o.
Holešovská 457
763 16 Fryšták
tel.: +420 577 220 497
www.magsy.cz

Slovensko

MAGSY SK, s.r.o.
ulica 1. mája 882/46
020 25 Púchov
tel.: +421 424 353 266
www.magsy.sk

Polska

Magsy Sp. z o.o.
ul. Nakielska 35
42-600 Tarnowskie Góry
tel.: +48 32 768 34 56
www.magsy.pl

Deutschland

MAGSY GmbH
Langer Kornweg 28
65451 Kelsterbach
tel.: +49 (0) 6107 985 67 25
www.magsy.eu

Bulgaria

Magsy Bulgaria EOOD
ul. Kjustendil 21
Sofia 1609
tел.: +359 2 859 9658
www.magsy.bg

România

S.C. MAGSY RO S.R.L.
Ferma 8
417331 Homorog, jud. Bihor
tel.: +4 0259 372 321
www.magsy.ro

Россия

ООО «МАГСИ»
Проезд Автоматики 10/3, офис 1
460048, г. Оренбург
+79 867 945 3911
www.magnity-magsy.ru

United States

MAGSY, INC.
12121 Wilshire Boulevard, Suite 525
Los Angeles, CA 90025
tel.: +1 619 488 1743
fax: +1 619 488 1937
www.magsy.us

Sertifikater

Sertifikat ISO 9001

Vi er av den formening at kun produkter som er utarbeidet med kvalitet av førsteklasses materialer har sjanse til å lykkes i dagens verden. Derfor ble vi den 10. august 2006 innehavere av sertifikatet ISO 9001. Derfor kan vi garantere dere at produktene våre oppfyller krav til aller høyeste kvalitet og er produsert på en renslig arbeidsplass av kvalifiserte ansatte i tråd med enhetlig dokumentasjon.

 

Attest fra Strojírenský zkušební ústav (Testinstitutt for maskinutstyr) i Brno

Attest fra Strojírenský zkušební ústav (Testinstitutt for maskinutstyr) i BrnoVåre løftemagneter testes av Strojírenský zkušební ústav (Testinstitutt for maskinutstyr) i byen Brno. Vi tester hver enkelt løftemagnet individelt før den selges og leverer den sammen med en attest om angitt bæreevne. Hver enkelt løftemagnet oppfyller krav i Europaparlamentets og Europarådets direktiv 2006/42/EU.

 

Testrapport

TestrapportSammen med hver enkelt magnetisk separator leverer vi også en testrapport som bekrefter at separatoren har gått gjennom en test for magnetisk induksjon og en avdragningstest med det resultatet som er angitt. Testen for magnetisk induksjon gjennomfører vi ved hjelp av et gaussmeter og avdragningstesten foretas ved hjelp av TZM2-testutstyr i hht. den metoden som er beskrevet i rapporten.

 

Vi opptrer miljøvennlig

Sertifikat EKO-KOMVi er integrert i systemet EKO-KOM og oppfyller dermed lovens plikt til innsamling og gjenvinning av emballasjeavfall. Vi ser til at det under produksjonen ikke dannes overflødige materialer som belaster miljøet.