PRODUKTER

MENY

Hjelpemidler til håndtering

Go to the e-shop

Magnetbrakett

En magnetisk brakett sparer tid når ulike profiler skal sveises. De kan brukes ved sveising av materiale i rett vinkel, 45° eller plant materiale.

Manuell metallplate-manipulator

En manuell metallplate-manipulator gjør arbeidet med metallplater enklere. Dere kan på en mer lettvinn måte forflytte, vri og håndtere platene.

Magnetisk metallplate-flytter (-transportør)

En magnetisk metallplate-flytter (-transportør) gjør det mer lettvint å håndtere metallplater og høyner sikkerheten under arbeidet.

Magnetiske sponoppsamlere

En manuell magnetisk sponoppsamler benyttes til å samle opp urenheter av metall på verksteder der metall bearbeides, samt på låsesmedverksteder.

Magnetisk stang til håndtering

En magnetisk stang til håmdtering gjør det enklere og raskere å legge metallplater inn i presser og å dra dem ut igjen eller å håndtere støpte metalldeler.

Magnet til å ha i hånden

En magnet til å ha i hånden forenkler arbeidet med metallplater. Den finner bred anvendelse særlig i fabrikker med metallpresser.

Magnetisk enhet til å kruse metall

En magnetisk enhet som får metallplater til å kruse seg tjener til å uten problemer løsne metallplater som er stablet oppå hverandre fra hverandre.

Magnet på stang til galvaniseringsfabrikker

En magnet på stang til galvaniseringsanlegg og lakkeringshaller brukes til å dra komponenter ut fra beholdere.

Uthentingsmagneter

Uthentingsmagneter er beregnet på å brukes til å fange opp og dra fram gjenstander i metall fra ellers utilgjengelige steder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram