Video

Separeringstank

Magnetsylinderen fanger opp metaller og pressesylinderen presser ut rester av væske fra den. Du ser lett hvor stor mengde urenheter av metall som fanges opp av separatoren

 

Mer informasjon om separeringstank

Uttrekkbar magnetisk separator - UP

Denne typen magnetiske separatorer er framfor alt beregnet på separering av magnetiske urenheter i metall fra løse materialer som er enkle å helle.

 

Mer informasjon om separator

Roterende magnetiske separator - MSVR

De magnetiske rørene er plassert på en roterende aksel som drives av en elektrisk motor. Det er mulig å endre rotasjonshastighet for de magnetiske rørene, alt etter type og mengde separert materiale.

 

Mer informasjon om separator

Magnetseparator over transportbånd - MS F

Vi har spesielt lagt vekt på separeringens høye effektivitet (magnetfeltets kraft og rekkevidde), separatorens bestandighet selv under de mest krevende forhold, samt dens pålitelighet.

 

Mer informasjon om separator

Magnetiske utføringstromler - MBVD

Den nedre trommelen fanger opp metallbiter (spor av metall) fra transportbåndet, mens materiale som ikke er metall fortsetter å forflyttes bortetter transportbåndet. Den øvre trommelen plukker opp metallbiter (spor av metall) fra den nedre trommelen og heller dem over i en egen trakt. Hver enkelt trommel har egen motor og girkasse.

 

Mer informasjon om magnetisk trommel

Magneter til tekstilfiltre - MTF

Denne separatoren legges inn i et tøyfilter, hvilket på en betydelig måte øker filtreringens effektivitet og samtidig forlenger tøyfiltrenes levetid. Vi produserer magnetiske stenger i pusset (polert) utførelse, noe som betraktelig forenkler rengjøringen av dem.

 

Mer informasjon om magneter

Magnet til sprøytepressens trakt - MDN UP

Magneten til sprøytepressens trakt i forbedret utgave har vi utviklet på bakgrunn av deres behov for og ønsker om maksimal separeringseffektivitet og sikkerhet under arbeidet. Til fordelene med denne magneten hører særlig plasseringen av magnetene i en plastkorpus som dekker hele tverrsnittet av sprøytepressens trakt.

 

Mer informasjon om magneter

Eddy current separator - MSNK

Denne separatoren er en representant for en ny generasjon magnetiske separatorer og gjør det mulig å separere ikke-magnetiske metaller fra magnetiske metaller og andre partikler som ikke er metaller. Når den magnetiske sylinderen roterer, oppstår det virvelstrømmer, og som konsekvens av disse „slynges“ de ikke-magnetiske metallene løs fra magnetiske sylinderen.

 

Mer informasjon om separator

Neodymmagneter

Neodym- (NdFeB-)magneter er pr. idag de kraftigste permanente magnetene. Disse magnetene har en betydelig kraft, selv når deres dimensjoner er små.

 

Mer informasjon om neodymmagnet

Fargede magneter til kontorbruk

Vi produserer fargede kontormagneter i fem farger: Magnetene har en diameter på 15, 16, 20 og 26 mm, mens tykkelsen er alltid 5 mm.

 

Mer informasjon om magneter

Magneter i plasthylster

Meget kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i hylstre av plast. Egner seg til å holde fast tegninger av store formater. En slik magnet er i stand til å holde fast opptil 24 papirark av A4-format.

 

Mer informasjon om magneter

Magneter i metallhylster

Kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i metalletui som er i stand til å holde fast opptil 15 papirark av A4-format. De er enkle å håndtere, takket være sin ergonomiske form.

 

Mer informasjon om magneter

Magnet i metallhylster – dreiing av hylster

Sjekk hvordan vi produserer metallhylstre til magnetene.

 

Mer informasjon om magneter

Magnetiske tall

Det er alltid tre sett av tall og tegn i pakningen. Magnetiske tall er et fabelaktig hjelpemiddel til læring, og da særlig for de yngste elevene, som dermed på en smidig og grei måte gjennom lek lærer seg grunnleggende matematikk

 

Mer informasjon om magnetiske tall

Klipsmagneter

Magnetene er meget kraftige neodym- (NdFeB-)magneter dekket med et lag gummi, som beskytter magnetene mot å bli skadet.

 

Mer informasjon om magneter

Vannbestandige magneter forsynt med gummi

Disse neodym-magnetene er helt dekket av et lag med gummi, noe som gir følgende fordeler: Bestandighet overfor vann og beskyttelse mot oppskraping.

 

Mer informasjon om magneter

Magneten Smilefjes

De egner seg til å feste barnetegninger til et kjøleskap eller magnetisk tavle, der de ikke gir et kjølig inntrykk, slik klassiske magneter gjør.

 

Kjøp magneten Smilefjes i nettbutikken

Fleksibel magnettavle

Denne magnetiske folien legger du ikke oppå et magnetisk underlag, men du plasserer magnetiske produkter oppå den.

 

Mer informasjon om magnettavle

Selvklebende magnetiske bånd

Et magnetisk bånd klistrer du med det selvklebende laget på en hvilken som helst gjenstand, som du så fester til den magnetiske flaten.

 

Mer informasjon om magnetiske bånd

Magnetiske etiketter

En magnetisk etikett benyttes som oftest på lagre til merking av hyller eller også til å merke dørkarmer. Vi leverer C-profiler i breddene 20, 30 og 50 mm.

 

Mer informasjon om magnetiske etiketter

Magnetisk papir

Det magnetiske fotopapiret har A4-format og du vil uten å måtte behøve å være redd for noe kunne ta utskrifter ved hjelp av laser- og blekkskriver. Det magnetiske papiret er enkelt å skjære eller klippe i.

 

Mer informasjon om magnetisk papir

Klassiske magnetiske lommer

Denne magnetiske lommen blir brukt på lagre til å merke hyller eller i industriproduksjon til å merke de enkelte produksjonsprosessene

 

Mer informasjon om magnetiske lommer

Magnetiske lommer med ramme

Lommen har et magnetisk bånd (stripe) bortetter hele rammekanten. Den beskytter dokumenter mot støv og urenheter.

 

Mer informasjon om magnetiske lommer

Magnetiske lommer med utskjæring

Lommen har et magnetisk bånd bortetter hele kanten. Det er lettvint å skrive noe på papiret som er lagt inn uten å måtte ta papiret ut av lommen.

 

Mer informasjon om magnetiske lommer

Magnetiske lommer med bøy på

Lommens øvre kant er åpen og inn her kan du stikke et papirark, hvorpå du plasserer lommen på en metallflate.

 

Mer informasjon om magnetiske lommer

Magnetiske lommer til ikke-magnetiske overflater

Denne magnetiske lommen er helt annerledes enn dem du har visst om til nå. På baksiden har den en klebende overflate og takket være den, kan lommen festes til en ikke-magnetisk.

 

Mer informasjon om magnetiske lommer

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser.

 

Mer informasjon om magnetisk koster

Magnetisk kost til gaffeltruck

Framfor alt er den beregnet på oppsamling av urenheter i metall (spon, spiker, slipestøv). Den finner sin anvendelse ved rengjøring av større flater. Denne kosten plasserer dere enkelt på gaffeltruckens gafler.

 

Mer informasjon om magnetisk kost

Magnetisk kost til gaffeltruck UP 2

På bakgrunn av tilbakemeldinger fra brukerne, har vi nå utviklet en magnetisk kost til gaffeltrucker med en betydelig bredere effektiv flate og en komfortabel måte å avmagnetisere på.

 

Mer informasjon om magnetisk kost

Magnetiske koster til flater på flyplasser

En magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker og nagler, bust fra metallbørster) fra flater på flyplasser. Du fester på en enkel måte kosten til et kjøretøy som er utstyrt med tilhenger.

 

Mer informasjon om magnetisk kost

Magnetiske linser med utsikker og innvendige gjenger

Magnetiske linser med utstikker og med gjenger inni. Velg etter dimensjon, magnetens kraft og temperaturmessig motstandsevne!

 

Mer informasjon om magnetiske linser

Magnetiske teststenger

En magnetisk teststang som tjener til å teste ut hvorvidt materialet inneholder magnetiske urenheter av metaller.

 

Mer informasjon om magnetiske teststenger

Magnetbrakett

En magnetisk brakett sparer tid når ulike profiler skal sveises. De kan brukes ved sveising av materiale i rett vinkel, 45° eller plant materiale.

 

Mer informasjon om magnetbraketter

Magnetisk sponoppsamler

En manuell magnetisk sponoppsamler benyttes til å samle opp urenheter av metall på verksteder der metall bearbeides, samt på låsesmedverksteder.

 

Mer informasjon om magnetisk sponoppsamler

Uthentingsmagnet som kan bøyes

Den bøyelige magneten er beregnet på å brukes til å fange opp og dra fram gjenstander i metall fra ellers utilgjengelige steder og kriker og kroker, slik som fra steder bak møbler, fra rør osv.

 

Mer informasjon om uthentingsmagneter

Fleksibel uthentingsmagnet som kan dras ut

Magneten består av to deler - et fast rør og en teleskopisk, formbar stang. Du drar ut stangen til den når den lengden du ønsker og strammer endestykket. Deretter kan du bøye stangen til den får den formen du ønsker. I enden av stangen er det en kraftig neodymmagnet.

 

Mer informasjon om uthentingsmagneter

Fleksibel uthentingsautomagnet

Den største fordelen ved denne magneten er spissen til å skyve ut med magnet i. Verktøyet kan på den måten uten vanskeligheter beveges mellom metallgjenstander, uten fare for at de skal feste seg til andre gjenstander av metall i nærheten. Etter at du har trykket på en fjær i håndtaket, skyves det ut en magnet som den ønskede metallgjenstanden festes til. Stangen med magneten kan bøyes i ulike retninger.

 

Mer informasjon om uthentingsmagneter

Magnet til belte

Ved hjelp av en spenne på baksiden, fester du magneten til et belte. Takket være den kraftige magneten, er skruer, nagler eller spiker i metall trygt for hånden under arbeidet.

 

Mer informasjon om magneter til belte

Magnetisk flaskeåpner

Dette nyttige hjelpemidlet gjør at du med én bevegelse kan åpne en flaske og samtidig fange opp flaskekorken. På gulvet holder du orden og ølkorker triller ikke av gårde og blir ikke liggende og slenge.

 

Mer informasjon om magnetisk flaskeåpner

Magnetisk stål

På utsiden er det på skålens bunn plassert svært kraftige magneter som holder alle gjenstander på plass i skålen og selve skålen på plass på et underlag i metall.

 

Mer informasjon om magnetisk stål

Magnetisk holder til drikkevarer

Holderen til en kopp eller en flaske fester du til en hvilken som helst overflate i metall, slik som f.eks. til et kjøleskap, en hyllevegg, en dørkarm eller en verktøykasse.

 

Mer informasjon om magnetisk holder til drikkevarer

Magnetisk metermål

Det magnetiske metermålet er 1 meter langt. Det inneholder rødt og blått blekk som er bestandig mot UV-stråling på hvit overflate av vinyl.

 

Mer informasjon om magnetisk metermål

Trekiste

Disse kistene av tre er et betydelig hjelpemiddel i anlegg der det foregår drift av ulike slag, og der de kan tjene f.eks. til oppbevaring av produkter.

 

Mer informasjon om trekiste

Magnetiske pluggen

Den magnetiske pluggen er svært kraftig og kan holde på opptil 40 papirark i A4-format.

 

Mer informasjon om magnetiske pluggen

Magnetisk holder av kjøkkenhåndklær

 

 

Mer informasjon om magnetisk holder av kjøkkenhåndklær

Magnetisk list og magnetiske linser med krok

Våre produkter finner anvendelse på et mangfold av ulike steder og sammenhenger. Se selv hvordan dere kan bruke en magnetisk list til å henge opp nøkler eller klær.

 

Mer informasjon om magnetisk list

Magnetiske dører med hengsler

Det (belegget) dørene er dekket med korresponderer uavbrutt med det omgivelsene er dekket med og dørene går perfekt i ett med omgivelsene. Dørene har aluminiumshengsler og en fast omkretsramme av aluminium med høy bæreevne, som skrus fast i omgivelsenes underlag.

 

Mer informasjon om magnetiske dører

Dørmagnet til bruk på møbler

Fordelen med denne typen magnet beregnet på dører er muligheten til ytterligere høydeinnstilling. Takket være det, kan du enkelt justere dens posisjon og på den måten oppnå å garantert kunne lukke selv dører som ikke er 100 % rette.

 

Mer informasjon om dørmagneter

Magnetisk vannmykner

Den magnetiske vannmykneren endrer de fysikalske egenskapene til det saltet som går gjennom magnetfeltet; svært forenklet uttrykt, gjør den vann „mykere“ og begrenser dermed i betydelig grad påforinger i form av kalklag.

 

Mer informasjon om magnetisk vannmykner

Magnetisk navneskilt

Magnetene garanterer at navneskiltet skal bli sittende fast også dersom laget av tekstil (t-trøye, skjorte, dress, jakke) er tykt. Magnetene skitner ikke til og setter ikke merke på tøyet. Det er enkelt å alt etter behov flytte navneskiltet over på et annet plagg.

 

Mer informasjon om magnetisk navneskilt