Magnetiske koster med neodym-magneter

Magnetisk kost med NdFeB-magneter - modell 1

Magnetisk kost med NdFeB-magneter - modell 1Denne magnetiske kosten er utstyrt med meget kraftige neodym- (NdFeB-)magneter. Takket være dette, oppnås det betydelig høyere effektivitet når metallavfallet samles opp (spon, spiker, samt støv etter sliping og filing). Siden den er så effektiv, finner den sin anvendelse også på steder der det oppstår forurensning pga. magnetiske støvpartikler.

Fordeler

 • Stor festekraft
 • Betydelig høyere effektivitet ved oppsamling av metallavfall
 • Lavere vekt
 • Enkel håndtering
 • Lettvinn rengjøring
 • Kan brukes på ulike typer overflater
 • Den magnetiske flatens bredde; 600 mm
 • Innstillbar bevegelseshøyde
 • Lettvinn lagring (avtakbart håndtak)

Animasjon av rengjøring

 

Testing av oppsamling av diverse metallmateriale

MM 1/600 N
50006
Avstand fra overflaten
30 mm 55 mm - maksimal høyde
Gjenstand som ble løftet Oppsamlingens vellykkethet
Binders (0,3 g) 100 % 100 %
Stålspon (1,4 g) 100 % 100 %
Skrue 4x60 (2,8 g) 100 % 100 %
Skrue 5x80 (6 g) 100 % 100 %
Underlag 5 (0,3 g) 100 % 100 %
Underlag 8 (1,5 g) 100 % 100 %
Underlag 10 (2,9 g) 100 % 100 %
Mutter M5 (1,1 g) 100 % 80 %
Mutter M8 (4,6 g) 100 % 100 %
Mutter M10 (10 g) 100 % 100 %
Skrue M6x10 (4 g) 100 % 100 %
Skrue M8x20 (11,8 g) 100 % 100 %
Skrue M10x55 (37,4 g) 100 % 100 %

 

Magnetisk kost med NdFeB-magneter - modell 2

Magnetisk kost med NdFeB-magneter - modell 2Denne modellen av den magnetiske kosten er beregnet på oppsamling av magnetiske urenheter på verksteder (spon, spiker, samt støv etter sliping og filing). Den er i tillegg forsynt med meget kraftige neodym- (NdFeB-)magneter. En fordel med kosten er hjul som er plassert på kostens bakside. Takket være det er det mulig å komme til med den magnetiske kosten helt inntil en maskin eller en vegg og derfor er rengjøringen mer effektiv. Selvfølgelig er bevegelseshøyden innstillbar.

Fordeler

 • Kan brukes på vanskelig tilgjengelige steder
 • Den magnetiske flatens bredde; 560 mm

Nettsalg av magnetisk kost

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp magnetisk kost

Tilknyttede magnetiske koster

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med hjul plassert bak egner seg til rengjøring rett ved en maskin eller en vegg.

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetiske koster med en bredde på 1000 mm finner sin anvendelse særlig når større flater skal gjøres rene. Ved å benytte denne kosten, sparer du tid som du ellers ville brukt på rengjøring og hindrer at det virvles opp støv under feiing. Kosten er utstyrt med et hjelpestativ som gjør håndteringen under rengjøring enklere.

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Den magnetiske kosten til gaffeltrucker plasserer du enkelt på gaffeltruckens gafter. Den er framfor alt beregnet på å samle opp urenheter i form av metaller på store flater. Det er lettvint å håndtere kosten og det er enkelt å gjøre den ren.

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

En magnetisk kost tjener til å samle opp magnetiske partikler i metall – det betyr betydelig lavere risiko for skader på bildekk. Det er svært enkelt å koble den til en bils trekkutstyr og metallpartikler fanges opp automatisk mens man kjører.

Magnetisk kost til rengjøringstraller

Magnetisk kost til rengjøringstraller

En magnetisk kost til rengjøringstralle plasserer du enkelt og greit til den framre eller bakre delen av trallen. Kosten er særlig beregnet på oppsamling av urenheter i form av metallpartikler fra større flater. Det er lettvint å håndtere kosten og den lar seg gjøre ren uten vanskeligheter.

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

En magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker og nagler, bust fra metallbørster) fra flater på flyplasser. Du fester på en enkel måte kosten til et kjøretøy som er utstyrt med tilhenger. Ved å bruke en magnetisk kost reduserer du forekomsten av uønskede metallgjenstander på rullebanen i betydelig grad.