Magneter i tre for barn

Tremagneten Smilefjes

Magneter i tre for barnDen er er trekule med en diameter på 25 mm med et bilde av et smilefjes, forsynt med en meget kraftig neodym- (NdFeB-)magnet med en diameter på åtte mm. Vi leverer dem i fargene rødt, grønt, blått og gult. Takket være neodym-magnetens kraft, holder den trygt fast opptil syv stk. papirark i A4-format på den magnetiske tavlen.

De egner seg f.eks. til å holde barnetegninger fast på et kjøleskap eller en magnetisk tavle, der de ikke gir et kjølig inntrykk, slik som klassiske magneter gjør.

Vi leverer magneter i tre enkeltvis, evt. pakket i pakninger på åtte stk. (to og to av hver farge og det inkl. magnetlisten).

Tremagneten Lite dyr

Disse magnetene er meget populære blant barn. Vi leverer dem i ulike former (marihøne, liten hest, katt, fisk). Igjen er de utstyrt med en veldig kraftig neodym-magnet.

Nettsalg av magneter

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magnete

Kjøp Magneter i tre for barn

 

Tilknyttede magnetiske produkter

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter er pr. idag de kraftigste permanente magnetene. Disse magnetene har en betydelig kraft, selv når deres dimensjoner er små.

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter hører til de kraftigste magnetene. En betydelig fordel med disse er motstandsdyktighet mot varme. Den kan være på så mye som 300 °C.

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter hører til kategorien svært kraftige magneter. Den viktige fordelen med dem er deres høye motstandsdyktighet overfor sterk varme. Temperaturen kan være så høy som 525 °C.

Ferittmagneter

Ferittmagneter

En ferittmagnet er en klassisk, svart magnet. Alt etter produksjonsprosedyre, deles de inn i isotrope (svakere) magneter og anisotrope (kraftigere) magneter.

Kontormagneter

Kontormagneter

De finner sin anvendelse ikke bare på kontorer, men også på skoler og i husholdninger. Vi selger magneter i farger og også ferittmagneter som brukes ofte.

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magnetene er trukket med et tynt lag PVC, noe som fjerner skarpe kanter og gjør at magnetene ikke skitner til og skader heller ikke de gjenstandene som de er festet til.

Klipsmagneter

Klipsmagneter

Magnetene er meget kraftige neodym- (NdFeB-)magneter dekket med et lag gummi, som beskytter magnetene mot å bli skadet.

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Disse neodym-magnetene er helt dekket av et lag med gummi, noe som gir følgende fordeler: Bestandighet overfor vann og beskyttelse mot oppskraping.