Clip-magneter

Clip-magneterClip-magneter er svært kraftige neodym- (NdFeB-)magneter som er dekket av et lag gummi som beskytter magnetene mot skader.Clip-magneter er svært kraftige neodym- (NdFeB-)magneter som er dekket av et lag gummi som beskytter magnetene mot skader.

Bruksområder for clip-magneter

Disse magnetene brukes f.eks. til å feste og fiksere to gjenstander som er uavhengige av hverandre, gardiner/forheng, håndtak osv. Videre finner disse clip-magnetene sin anvendelse på en rekke andre steder, slik som f.eks. på verksted og lagre, der dere kan lage deres eget festesystem til verktøy, kniver, metermål osv. Clip-magneter trekkes gjensidig mot hverandre med en kraft på opptil 17 N (ca. 1,7 kg)!

Selvklebende clip-magneter

Clip-magneter - selvklebende magnetDersom magneten skal brukes til festing, så bestill en magnet med et selvklebende lag på den ene siden for enkel og kvalitetsmessig festing av magneten også på ikke helt jevne overflater.

Clip-magneters dimensjoner

  • Magnetens diameter - 15 mm
  • Magnetens høyde - 5 mm
  • Gummidelens dimensjoner - 40 x 20 mm

Nettsalg av magneter

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp clip-magnet

Eksempler på bruk av magneter

Tilknyttede magnetiske produkter

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter er pr. idag de kraftigste permanente magnetene. Disse magnetene har en betydelig kraft, selv når deres dimensjoner er små.

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter hører til de kraftigste magnetene. En betydelig fordel med disse er motstandsdyktighet mot varme. Den kan være på så mye som 300 °C.

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter hører til kategorien svært kraftige magneter. Den viktige fordelen med dem er deres høye motstandsdyktighet overfor sterk varme. Temperaturen kan være så høy som 525 °C.

Ferittmagneter

Ferittmagneter

En ferittmagnet er en klassisk, svart magnet. Alt etter produksjonsprosedyre, deles de inn i isotrope (svakere) magneter og anisotrope (kraftigere) magneter.

Kontormagneter

Kontormagneter

De finner sin anvendelse ikke bare på kontorer, men også på skoler og i husholdninger. Vi selger magneter i farger og også ferittmagneter som brukes ofte.

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magnetene er trukket med et tynt lag PVC, noe som fjerner skarpe kanter og gjør at magnetene ikke skitner til og skader heller ikke de gjenstandene som de er festet til.

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Disse neodym-magnetene er helt dekket av et lag med gummi, noe som gir følgende fordeler: Bestandighet overfor vann og beskyttelse mot oppskraping.