Fargede magneter til kontorbruk

Fargede magneterVi produserer fargede magneter til bruk på kontor og det i fem grunnleggende farger (rød, blå, grønn, gul, hvit). Vanligvis leverer vi fargede magneter til kontorbruk med en diameter på 15, 16, 20 og 26 mm, og tykkelsen er bestandig 5 mm. Du kan kjøpe magnetene både pakket separat, så vel som i pakninger på 10 stk.

Nettsalg av magneter

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp fargede magneter

 

 

 

 

 

 

Tilknyttede magnetiske produkter

Alminnelige magneter

Alminnelige magneter

Det dreier seg om klassiske svarte ferittmagneter som egner seg til bruk på oppslagstavler eller andre tavler. De har ulik kraft og størrelse.

Magneter i plasthylster

Magneter i plasthylster

Meget kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i hylstre av plast. Egner seg til å holde fast tegninger av store formater. En slik magnet er i stand til å holde fast opptil 24 papirark av A4-format.

Magneter i metallhylster

Magneter i metallhylster

Kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i metalletui som er i stand til å holde fast opptil 15 papirark av A4-format. De er enkle å håndtere, takket være sin ergonomiske form.

Magnetiske tall

Magnetiske tall

Magnetiske tall er et flott hjelpemiddel til læring for unge elever som dermed gjennom en smidig lek lærer seg grunnleggende matematikk.