Magneter i metallhylster

Magneter i metallhylsterDet er her snakk om en svvært kraftig neodym- (NdFeB-)magnet som er lagt inn i et hylster av metall. Magneten er så kraftig at den på den magnetiske tavlen holder fast opptil 15 stk. papirark av A4-format. Takket være metallhylstrets ergonomiske form er det komfortabelt å håndtere magneten. Metallhylstret øker dessuten magnetens motstandsdyktighet og reduserer risikoen for at den skal bli skadet.

Disse magnetene har vi utarbeidet i to fargemessige utførelser – sølv og gull.

Dimensjoner

  • Magnetens diameter - 10 mm
  • Magnetens høyde - 3 mm
  • Total høyde - 25 mm
  • Hylstrets diameter - 20 mm (på det bredeste)

Nettsalg av magneter

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp magnet i metallhylster

Dreiing av hylster

Sjekk hvordan vi produserer metallhylstre til magnetene.

 

 

Tilknyttede magnetiske produkter

Magneter i farger

Magneter i farger

Vi produserer fargede kontormagneter i fem farger: Magnetene har en diameter på 15, 16, 20 og 26 mm, mens tykkelsen er alltid 5 mm.

Alminnelige magneter

Alminnelige magneter

Det dreier seg om klassiske svarte ferittmagneter som egner seg til bruk på oppslagstavler eller andre tavler. De har ulik kraft og størrelse.

Magneter i plasthylster

Magneter i plasthylster

Meget kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i hylstre av plast. Egner seg til å holde fast tegninger av store formater. En slik magnet er i stand til å holde fast opptil 24 papirark av A4-format.

Magnetiske tall

Magnetiske tall

Magnetiske tall er et flott hjelpemiddel til læring for unge elever som dermed gjennom en smidig lek lærer seg grunnleggende matematikk.