Magnetiske tall

Magnetiske tallDet er alltid tre sett av tall og tegn i pakningen. Magnetiske tall er et fabelaktig hjelpemiddel til læring, og da særlig for de yngste elevene, som dermed på en smidig og grei måte gjennom lek lærer seg grunnleggende matematikk (å legge til og trekke fra, samt den lille gangetabellen). Takket være denne læringen gjennom lek, vil barna synes matematikken er virkelig gøy. Tallene er 4 cm høye.

Vi leverer i tillegg magnetiske tall pakket i sett i en og en pose, slik at man skal kunne supplere for symboler som etterhvert kommer bort. De er laget av magnetisk folie.

Nettsalg av magneter

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp magnetiske tall

 

Tilknyttede magnetiske produkter

Magneter i farger

Magneter i farger

Vi produserer fargede kontormagneter i fem farger: Magnetene har en diameter på 15, 16, 20 og 26 mm, mens tykkelsen er alltid 5 mm.

Alminnelige magneter

Alminnelige magneter

Det dreier seg om klassiske svarte ferittmagneter som egner seg til bruk på oppslagstavler eller andre tavler. De har ulik kraft og størrelse.

Magneter i plasthylster

Magneter i plasthylster

Meget kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i hylstre av plast. Egner seg til å holde fast tegninger av store formater. En slik magnet er i stand til å holde fast opptil 24 papirark av A4-format.

Magneter i metallhylster

Magneter i metallhylster

Kraftige magneter beregnet på kontorbruk og lagt inn i metalletui som er i stand til å holde fast opptil 15 papirark av A4-format. De er enkle å håndtere, takket være sin ergonomiske form.