Magnetiske stenger til håndtering

Den magnetiske håndteringsstangen MMT 20 x 6

Den magnetiske håndteringsstangen MMT 20 x 6Denne stangen tjener ikke bare til å håndtere metallplater. Den gjør det enklere og raskere å legge inn og ta ut metallplater i/fra presser. Dermed reduseres faren for at hånden skal bli skadet under håndteringen av metallplater. Dessuten blir det takket være denne stangen slutt på å måtte stikke hånden inn under pressens hode. Denne stangen er utstyrt med en meget kraftig neodym- (NdFeB-)magnet med en diameter på 20 mm.

Den magnetiske håndteringsstangen MMT 20 x 6Denne stangen egner seg til å håndtere lette gjenstander. Til å håndtere gjenstander av større tyngde er det bedre å bruke stangen MMT 40 x 8, som er beskrevet nedenfor.

Den magnetiske håndteringsstangen MMT 40 x 8

Magnetiske håndteringsstengerDenne stangen egner seg særlig til å håndtere sveisede stykker metall. Takket være at den er forsynt med en meget kraftig magnet av større dimensjoner (med en diameter på 40 mm), kan denne stangen benyttes til å håndtere også tyngre produkter.

Magnetiske håndteringsstenger med SmCo-magneter

Den magnetiske håndteringsstangen MMT 40 x 8Til håndtering av gjenstander under høy temperatur har vi tatt i bruk stenger med svært varmebestandige SmCo-magneter. Disse magnetene har en kraft som nesten kan sammenliknes med NdFeB-magneter, imidlertid er deres temperaturmessige bestandighet på så mye som 350 °C!

Nettsalg av hjelpemidler til håndtering

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg

Kjøp magnetiske stenger til håndtering

Ytterligere hjelpemidler til håndtering som gjør arbeidet enklere for dere

MagnetbrakettMagnetbrakett
En magnetisk brakett sparer tid når ulike profiler skal sveises. De kan brukes ved sveising av materiale i rett vinkel, 45° eller plant materiale.

 

Manuell metallplate-manipulator Manuell metallplate-manipulator
En manuell metallplate-manipulator gjør arbeidet med metallplater enklere. Dere kan på en mer lettvinn måte forflytte, vri og håndtere platene.

 

Magnetisk metallplate-flytter (-transportør) Magnetisk metallplate-flytter (-transportør)
En magnetisk metallplate-flytter (-transportør) gjør det mer lettvint å håndtere metallplater og høyner sikkerheten under arbeidet.

 

Magnetiske sponoppsamlere Magnetiske sponoppsamlere
En manuell magnetisk sponoppsamler benyttes til å samle opp urenheter av metall på verksteder der metall bearbeides, samt på låsesmedverksteder.

 

Magnet til å ha i hånden Magnet til å ha i hånden
En magnet til å ha i hånden forenkler arbeidet med metallplater. Den finner bred anvendelse særlig i fabrikker med metallpresser.

 

Magnetisk enhet til å kruse metall Magnetisk enhet til å kruse metall
En magnetisk enhet som får metallplater til å kruse seg tjener til å uten problemer løsne metallplater som er stablet oppå hverandre fra hverandre.

 

Magnet på stang til galvaniseringsfabrikker Magnet på stang til galvaniseringsfabrikker
En magnet på stang til galvaniseringsanlegg og lakkeringshaller brukes til å dra komponenter ut fra beholdere.