Magneter til krusning av metallplater

Magneter til krusning av metallplaterOveralt der det jobbes med magnetisk ledende metallplater er det mulig å bruke magneter til krusning av platene. De gjør at platene enkelt og greit lar seg løsne fra hverandre og slik gjør de det mulig for de ansatte å lettvint kunne ta dem løs når de skal legges inn i presser, sakser eller bearbeides på annen måte.

Det grunnleggende elementet i disse magnetene til krusning av metallplater er ferittmagneter som skaper tilstrekkelig kraft for å løsne også metallplater som er påført olje fra hverandre. Det er kun mulig å skape krusninger i magnetisk ledende metallplater.

Dimensjoner for magneter til krusning av metallplater

Magneter til krusning av metallplaterVi lager magneter til krusning av metallplater av hvilke som helst dimensjoner, og disse er i stand til å kruse også de største platene. For å kunne fastslå den optimale dimensjonen for magneter til krusning av metallplater, er det nødvendig å kjenne platestabelens eksakte mål og tykkelsen på den metallplaten som det skal skapes krusninger i. Videre er det nødvendig å før bearbeidelsen vite hvorvidt metallplaten er behandlet med oljefilm.

Vi leverer som standard magneter til krusning av metallplater med en funksjonsflate med målene 145 x 180 mm.

  • Magnet til krusning av plate, modell 1 (MCP - 1) er egnet til bruk på metallplater med en tykkelse på 2 mm.
  • Magnet til krusning av plate, modell 2 (MCP - 2) er egnet til bruk på metallplater med en tykkelse på 3 mm.

Fordeler ved bruk av magneter til krusning av metallplater

Magnetiske klarings plater i praksisEn stor fordel med bruk av disse magnetene til krusning av metallplater er at det blir enklere å ta løs metallplatene, raskere produksjon og øket sikkerhet (det er ikke nødvendig å bruke noe annet utstyr, slik som f.eks. en sag beregnet på jern, til å få en metallplate løs fra en annen).

Nettsalg av hjelpemidler til håndtering

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg

Kjøp magneter til krusning av metallplater

Ytterligere hjelpemidler til håndtering som gjør arbeidet enklere for dere

MagnetbrakettMagnetbrakett
En magnetisk brakett sparer tid når ulike profiler skal sveises. De kan brukes ved sveising av materiale i rett vinkel, 45° eller plant materiale.

 

Manuell metallplate-manipulator Manuell metallplate-manipulator
En manuell metallplate-manipulator gjør arbeidet med metallplater enklere. Dere kan på en mer lettvinn måte forflytte, vri og håndtere platene.

 

Magnetisk metallplate-flytter (-transportør) Magnetisk metallplate-flytter (-transportør)
En magnetisk metallplate-flytter (-transportør) gjør det mer lettvint å håndtere metallplater og høyner sikkerheten under arbeidet.

 

Magnetiske sponoppsamlere Magnetiske sponoppsamlere
En manuell magnetisk sponoppsamler benyttes til å samle opp urenheter av metall på verksteder der metall bearbeides, samt på låsesmedverksteder.

 

Magnetisk stang til håndtering Magnetisk stang til håndtering
En magnetisk stang til håmdtering gjør det enklere og raskere å legge metallplater inn i presser og å dra dem ut igjen eller å håndtere støpte metalldeler.

 

Magnet til å ha i hånden Magnet til å ha i hånden
En magnet til å ha i hånden forenkler arbeidet med metallplater. Den finner bred anvendelse særlig i fabrikker med metallpresser.

 

Magnet på stang til galvaniseringsfabrikker Magnet på stang til galvaniseringsfabrikker
En magnet på stang til galvaniseringsanlegg og lakkeringshaller brukes til å dra komponenter ut fra beholdere.