Magneter på stang til galvaniserings- og lakkeringsverksteder

Magneter på stang til galvaniserings- og lakkeringsverkstederEn magnet på stang finner sin anvendelse framfor alt på galvaniserings- og lakkeringsverksteder. Ofte brukes den til å fiske deler opp fra tanker eller andre vanskelig tilgjengelige steder. Til slik bruk er en magnet på en stang beregnet på galvaniserings- og lakkeringsverksteder et flott hjelpemiddel.

Magneten på staven er forsynt med en anisotropisk ferittmagnet. Magneten er festet til et bevegelig ledd, så det er svært bekvemt å håndtere magneten. Håndtaket er laget av rustfritt stål. Dets standardlengde er to meter, og etter nærmere avtale kan også et lengre håndtak leveres. Etter forespørsel kan magneten på stangen utstyres med også en svært kraftig neodym- (NdFeB-) magnet.

Nettsalg av hjelpemidler til håndtering

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg

Kjøp magnet på stang

Ytterligere hjelpemidler til håndtering som gjør arbeidet enklere for dere

Magnetbrakett

Magnetbrakett

En magnetisk brakett sparer tid når ulike profiler skal sveises. De kan brukes ved sveising av materiale i rett vinkel, 45° eller plant materiale.

Manuell metallplate-manipulator

Manuell metallplate-manipulator

En manuell metallplate-manipulator gjør arbeidet med metallplater enklere. Dere kan på en mer lettvinn måte forflytte, vri og håndtere platene.

Magnetiske sponoppsamlere

Magnetiske sponoppsamlere

En manuell magnetisk sponoppsamler benyttes til å samle opp urenheter av metall på verksteder der metall bearbeides, samt på låsesmedverksteder.

Magnetisk stang til håndtering

Magnetisk stang til håndtering

En magnetisk stang til håmdtering gjør det enklere og raskere å legge metallplater inn i presser og å dra dem ut igjen eller å håndtere støpte metalldeler.

Magnet til å ha i hånden

Magnet til å ha i hånden

En magnet til å ha i hånden forenkler arbeidet med metallplater. Den finner bred anvendelse særlig i fabrikker med metallpresser.

Magnetisk enhet til å kruse metall

Magnetisk enhet til å kruse metall

En magnetisk enhet som får metallplater til å kruse seg tjener til å uten problemer løsne metallplater som er stablet oppå hverandre fra hverandre.

Uthentingsmagneter

Uthentingsmagneter

Uthentingsmagneter er beregnet på å brukes til å fange opp og dra fram gjenstander i metall fra ellers utilgjengelige steder.

Magnetisk manipulator til kummer

Magnetisk manipulator til kummer

Du plasserer manipulatoren ved kanten av kummen og frigjør den. Deretter drar du den bort fra kanalåpningen.