Magnetiske koster med ferittmagneter

Magnetisk kost med ferittmagneter - modell 1

Magnetisk kost med ferittmagneter - modell 1En magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker, støv etter sliping og filing). Ved å trekke håndtaket opp til den magnetiske kostens øvre del, avmagnetiserer du den nedre delen og metallrestene faller av. En ikke unnselig faktor er dessuten rengjøringshastigheten, noe som fører til at sparer tid og øker arbeidets produktivitet.

Ved å bruke den magnetiske kosten, unngår du at det virvles opp støv under kostingen, noe som bidrar til å ivareta din egen og dine ansattes helse.

Hva du kan bruke en magnetisk kost til

Takket være at bevegelseshøyden er innstillbar, er det mulig å bruke den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Derfor benyttes den ofte til å gjøre rent f.eks. på parkeringsplasser, der den løser problemer med defekter i bildekk. Framfor alt kommer den til nytte på avfallsstasjoner for metallavfall.

Fordeler

  • Enkel håndtering
  • Lettvinn rengjøring
  • Kan brukes på ulike typer overflater
  • Magnetflatens bredde; 600 mm
  • Innstillbar bevegelseshøyde
  • Lettvinn lagring (avtakbart håndtak)

Animasjon av rengjøring

 

Magnetisk kost med ferittmagneter - modell 2

Magnetisk kost med ferittmagneter - modell 2Denne magnetkost-modellen er beregnet på å samle opp magnetisk avfall på verksteder (spon, spiker, samt støv etter sliping og filing). En fordel med kosten er hjul som er plassert på kostens bakside. Takket være det er det mulig å komme til med den magnetiske kosten helt inntil en maskin eller en vegg og derfor er rengjøringen mer effektiv. Selvfølgelig er bevegelseshøyden innstillbar.

Fordeler

  • Kan brukes på vanskelig tilgjengelige steder
  • Den magnetiske flatens bredde; 560 mm og 400 mm

Nettsalg av magnetisk kost

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp magnetisk kost

Testing av oppsamling av diverse metallmateriale

MM 2/400
50018
Avstand fra overflaten
10 mm 25 mm - maksimal høyde
Gjenstand som ble løftet Oppsamlingens vellykkethet
Binders (0,3 g) 100 % 100 %
Stålspon (1,4 g) 100 % 100 %
Skrue 4x60 (2,8 g) 100 % 100 %
Skrue 5x80 (6 g) 100 % 100 %
Underlag 5 (0,3 g) 100 % 100 %
Underlag 8 (1,5 g) 100 % 100 %
Underlag 10 (2,9 g) 100 % 100 %
Mutter M5 (1,1 g) 100 % 100 %
Mutter M8 (4,6 g) 100 % 100 %
Mutter M10 (10 g) 100 % 100 %
Skrue M6x10 (4 g) 100 % 100 %
Skrue M8x20 (11,8 g) 100 % 100 %
Skrue M10x55 (37,4 g) 100 % 100 %

 

Tilknyttede magnetiske koster

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med neodym-magneter utmerker seg med stor effektivitet under rengjøring

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetiske koster med en bredde på 1000 mm finner sin anvendelse særlig når større flater skal gjøres rene. Ved å benytte denne kosten, sparer du tid som du ellers ville brukt på rengjøring og hindrer at det virvles opp støv under feiing. Kosten er utstyrt med et hjelpestativ som gjør håndteringen under rengjøring enklere.

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Den magnetiske kosten til gaffeltrucker plasserer du enkelt på gaffeltruckens gafter. Den er framfor alt beregnet på å samle opp urenheter i form av metaller på store flater. Det er lettvint å håndtere kosten og det er enkelt å gjøre den ren.

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

En magnetisk kost tjener til å samle opp magnetiske partikler i metall – det betyr betydelig lavere risiko for skader på bildekk. Det er svært enkelt å koble den til en bils trekkutstyr og metallpartikler fanges opp automatisk mens man kjører.

Magnetisk kost til rengjøringstraller

Magnetisk kost til rengjøringstraller

En magnetisk kost til rengjøringstralle plasserer du enkelt og greit til den framre eller bakre delen av trallen. Kosten er særlig beregnet på oppsamling av urenheter i form av metallpartikler fra større flater. Det er lettvint å håndtere kosten og den lar seg gjøre ren uten vanskeligheter.

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

En magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker og nagler, bust fra metallbørster) fra flater på flyplasser. Du fester på en enkel måte kosten til et kjøretøy som er utstyrt med tilhenger. Ved å bruke en magnetisk kost reduserer du forekomsten av uønskede metallgjenstander på rullebanen i betydelig grad.