Magnetiske etiketter til hyller

Magnetiske etiketter (C-profil)En magnetisk C-profil gjør det mulig med svært rask og enkel merking på lagre, hyller m.v. En magnetisk C-profil omfatter foruten selve C-profilen en papiretikett og gjennomsiktig PVC-folie. Du stikker en solid papiretikett til å skrive på inn i den magnetiske C-profilen sammen med gjennomsiktig PVC-folie (den beskytter etiketten mot å bli skitnet til, støvet, osv.) og plasser dem på et hvilket som helst underlag av metall.

Den magnetiske etiketten - C-profilens - mål

Vi leverer C-profiler i breddene 20, 30 og 50 mm. Den magnetiske C-profilen er på 50 m rull, mens den solide papiretiketten og gjennomsiktige PVC-folien finnes oppskårede biter av en lengde på 1 m. Du kan bestille så mange meter du vil. Vi leverer som komplett sett (magnetisk C-profil + papiretikett + gjennomsiktig PVC-folie).

Salg av magnetiske etiketten på internett

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magnetiske etiketten

Kjøp magnetiske etiketten

 

Tilknyttede magnetiske produkter

Magnetisk folie

Magnetisk folie

Vi selger magnetiske folier i ulike farger og utførelser. De egner seg som bærer av reklame og kan enkelt klippes til med saks.

Fleksibel magnettavle

Fleksibel magnettavle

Til festing til underlagets flate har folien et selvklebende lag. Fra den andre siden har den hvit, glinsende overflate.

Magnetiske bånd

Magnetiske bånd

Et magnetisk bånd klistrer du med det selvklebende laget på en hvilken som helst gjenstand, som du så fester til den magnetiske flaten.

Magnetisk papir

Magnetisk papir

Den beste, raskeste og enkleste måten å lage magnetiske fotografier hjemme på!

Klassiske magnetiske lommer

Klassiske magnetiske lommer

Denne magnetiske lommen blir brukt på lagre til å merke hyller eller i industriproduksjon til å merke de enkelte produksjonsprosessene.

Magnetiske lommer med ramme

Magnetiske lommer med ramme

Lommen har et magnetisk bånd (stripe) bortetter hele rammekanten. Den beskytter dokumenter mot støv og urenheter.

Magnetiske lommer med utskjæring

Magnetiske lommer med utskjæring

Lommen har et magnetisk bånd bortetter hele kanten. Det er lettvint å skrive noe på papiret som er lagt inn uten å måtte ta papiret ut av lommen.

Magnetiske lommer med bøy på

Magnetiske lommer med bøy på

Lommens øvre kant er åpen og inn her kan du stikke et papirark, hvorpå du plasserer lommen på en metallflate.

Magnetiske lommer til ikke-magnetiske overflater

Magnetiske lommer til ikke-magnetiske overflater

Denne magnetiske lommen er helt annerledes enn dem du har visst om til nå. På baksiden har den en klebende overflate og takket være den, kan lommen festes til en ikke-magnetisk.