Bestandige AlNiCo-magneter

AlNiCo-magnetAlNiCo-magneter er legeringer av aluminium, nikkel og kobolt. I likhet med de populære neodym- (NdFeB) magnetene er også AlNiCo-magneter meget kraftige. Deres kraft er omtrent sammenliknbar med neodym-magneter.

lNiCo-magneter har en stor fordel – de er svært bestandige mot varme. Dere kan bruke disse magnetene ved temperaturer på opptil 525 °C.

Nettsalg av AlNiCo-magneter

Velg ditt magnet form

Hovedfordelene med AlNiCo-magneter

Sammenliknet med neodym-magneter har AlNiCo-magneter en rekke fordeler. Den største fordelen er deres høye motstandsdyktighet overfor sterk varme. AlNiCo-magneter kan brukes ved temperaturer på opptil 525 °C (når det er snakk om neodym-magneter er det maksimalt 200 °C, hva angår SmCo-magneter, så ligger den på 300 °C).

En annen stor fordel med disse magnetene er at de er så bestandige overfor syrer og løsningsmidler.

Sammensetningen av en AlNiCo-magnet

AlNiCo-magneter er legeringer av aluminium, nikkel og kobolt. Disse magnetene inneholder i tillegg jern, kobber og titan.

Vi sørger for fleksible leveringsdatoer

Varer fra vårt vanlige utvalg av sylindre leverer vi innen 3 - 5 dager totalt etter å ha mottatt bestillingen.

Tilknyttede magnetiske produkter

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter er pr. idag de kraftigste permanente magnetene. Disse magnetene har en betydelig kraft, selv når deres dimensjoner er små.

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter hører til de kraftigste magnetene. En betydelig fordel med disse er motstandsdyktighet mot varme. Den kan være på så mye som 300 °C.

Ferittmagneter

Ferittmagneter

En ferittmagnet er en klassisk, svart magnet. Alt etter produksjonsprosedyre, deles de inn i isotrope (svakere) magneter og anisotrope (kraftigere) magneter.

Kontormagneter

Kontormagneter

De finner sin anvendelse ikke bare på kontorer, men også på skoler og i husholdninger. Vi selger magneter i farger og også ferittmagneter som brukes ofte.

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magnetene er trukket med et tynt lag PVC, noe som fjerner skarpe kanter og gjør at magnetene ikke skitner til og skader heller ikke de gjenstandene som de er festet til.

Klipsmagneter

Klipsmagneter

Magnetene er meget kraftige neodym- (NdFeB-)magneter dekket med et lag gummi, som beskytter magnetene mot å bli skadet.

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Disse neodym-magnetene er helt dekket av et lag med gummi, noe som gir følgende fordeler: Bestandighet overfor vann og beskyttelse mot oppskraping.