Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser – magnetiske feiekoster

Magnetisk kost til store flater av en bredde på 3000 mm

Magnetiske koster til flater på flyplasserEn magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker og nagler, bust fra metallbørster) fra flater på flyplasser. Du fester på en enkel måte kosten til et kjøretøy som er utstyrt med tilhenger. Ved å bruke en magnetisk kost reduserer du forekomsten av uønskede metallgjenstander på rullebanen i betydelig grad og øker dermed sikkerheten på flyplassen. En magnetisk kost er forsynt med meget kraftige neodym-magneter.

Fordeler ved en magnetisk kost

 • Rask rengjøring av flatene, færre skader på personer og eiendom
 • Tidsbesparelser, høy arbeidseffektivitet
 • Enkel håndtering
 • Lettvinn rengjøring – spakemekanisme
 • Den magnetiske flaten er 3000 mm bred – på forespørsel lager vi også andre lengder
 • Utførelse i rustfritt stål
 • Svært slitesterk

Rengjøring av flater på flyplasser

 

Vi kommer hver enkelt kunde maksimalt i møte. Vi skreddersyr våre produkter i tråd med deres behov. Skriv og få et tilbud på magnetisk kost

 

Magnetisk kost til store flater av en bredde på 9000 mm

Magnetisk kost til store flater – vogner ved siden av hverandreDen magnetiske kosten består av tre separate vogner som kobles sammen til én helhet. Hovedvognen har „øyne“, der høyden kan stilles inn innenfor en grense på 280-480 mm fra kjørebanen og de to vognene som kan kobles til, har fastsittende „øyne“. Høyden på alle vognene er 120 mm. Kosten kan stilles inn høydemessig innenfor en utstrekning på 40-120 mm over kjørebanen og er utstyrt med plastglidere (-beskyttere) som beskytter mot kontakt med kjørebanen. Vognene har kjørehjul som kan stilles inn høydemessig for enkel tilkobling og håndtering.

Å koble vogner til for å få et sett

Magnetická metla pro rozlehlé plochy - vozíky vedle sebeHovedvognen har uttrekkbare armer som kan trekkes ut ca. 1200 mm. I endene av armene er det kuler for tilkobling av sidevogner. Foruten „øynene“ kan alt stilles inn uten bruk av verktøy.

Magnetisk kost til store flater – vogner etter hverandreVognene kan kobles sammen ved siden av hverandre (maksimal bredde; 9480 mm), evt. bak hverandre under forbikjøring eller annen håndtering (bredden er 3680 mm).

Hele settes vekt er ca. 790 kg. Vognene er utstyrt med LED-lys og varsling (i form av klistremerker).

Eksempler på bruk

 • Flystriper, rulle- og taxebaner m.m. på flyplasser
 • Store parkeringsplasser
 • Baner til bil- og motorsykkelløp
 • Industriområder
 • Logistikksentre

Vi kommer hver enkelt kunde maksimalt i møte. Vi skreddersyr våre produkter i tråd med deres behov. Skriv og få et tilbud på magnetisk kost

Tilknyttede magnetiske koster

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med hjul plassert bak egner seg til rengjøring rett ved en maskin eller en vegg.

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med neodym-magneter utmerker seg med stor effektivitet under rengjøring

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetiske koster med en bredde på 1000 mm finner sin anvendelse særlig når større flater skal gjøres rene. Ved å benytte denne kosten, sparer du tid som du ellers ville brukt på rengjøring og hindrer at det virvles opp støv under feiing. Kosten er utstyrt med et hjelpestativ som gjør håndteringen under rengjøring enklere.

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Den magnetiske kosten til gaffeltrucker plasserer du enkelt på gaffeltruckens gafter. Den er framfor alt beregnet på å samle opp urenheter i form av metaller på store flater. Det er lettvint å håndtere kosten og det er enkelt å gjøre den ren.

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

En magnetisk kost tjener til å samle opp magnetiske partikler i metall – det betyr betydelig lavere risiko for skader på bildekk. Det er svært enkelt å koble den til en bils trekkutstyr og metallpartikler fanges opp automatisk mens man kjører.

Magnetisk kost til rengjøringstraller

Magnetisk kost til rengjøringstraller

En magnetisk kost til rengjøringstralle plasserer du enkelt og greit til den framre eller bakre delen av trallen. Kosten er særlig beregnet på oppsamling av urenheter i form av metallpartikler fra større flater. Det er lettvint å håndtere kosten og den lar seg gjøre ren uten vanskeligheter.