Magnetisk koppholder

Magnetisk koppholderMagnetene på baksiden av holderen er beskyttet ved hjelp av plastfolie og skraper ikke opp en overflate av metall. Holderen til en kopp eller en flaske kan du feste til en hvilken som helst metallflate, slik som f.eks. til et kjøleskap, en hyllevegg, en dørkarm eller en verktøykasse.

Foruten drikkevarer, kan du inn i holderen plassere diverse gjenstander, slik som f.eks. et stativ med skrivesaker, dokumenter, aviser, bøker, hjelpemidler og andre ting du trenger under arbeidet osv.

Få i deg nok drikke også under mer krevende forhold.

Nettsalg av magneter for fiksere

I vår nettbutikk klarer du sikkert å velge deg ut noe

Kjøp den magnetiske holderen i nettbutikken

 

 

Ytterligere magnetprodukter

Magnet til belte

Magnet til belte

Dette er et svært nyttig hjelpemiddel for håndverkere, fiksere og reparatører. Ved hjelp av en spenne på baksiden, fester du magneten til et belte.

Magnetisk flaskeåpner

Magnetisk flaskeåpner

Dette nyttige hjelpemidlet gjør det med én bevegelse mulig å åpne en flaske og samtidig fange opp flaskens kork.

Magnetisk skål

Magnetisk skål

På utsiden er det på skålens bunn plassert svært kraftige magneter som holder alle gjenstander på plass i skålen og selve skålen på plass på et underlag i metall.

 
Magnetisk farge

Magnetisk farge

Brukes som grunning. Fargen inneholder svært små jernpartikler og takket være disse, kan fargelaget fungere som en magnetisk oppslagstavle som magneter kan feste seg til.

Magnetisk holder til spiker og skruer

Magnetisk holder til spiker og skruer

Magneten i holderens ende holder spikeren eller skruen på plass. Takket være holderen, slår du inn en spiker/skrur du inn en skrue også på vanskeligere tilgjengelige steder.

Magnetisk holder til skruer på håndleddet

Magnetisk holder til skruer på håndleddet

Gjør deg klar til arbeidet ved å plassere spiker eller skruer av metall på de røde magnetiske rektanglene og sett i gang og jobb.

Magnetisk metermål

Magnetisk metermål

Det magnetiske metermålet er 1 meter langt. Det inneholder rødt og blått blekk som er bestandig mot UV-stråling på hvit overflate av vinyl.

Magnetiske sett til festing

Magnetiske sett til festing

Disse magnetiske settene til festing er forsynt med en meget kraftig magnet og et tilsvarende motstykke i stål med en åpning til å sette en skrue i.