Magnetiske sett til festing

Magnetiske sett til festingDisse magnetiske settene til festing er forsynt med en meget kraftig magnet og et tilsvarende motstykke i stål med en åpning til å sette en skrue i.

Tverrmålet til magnetene og motstykkene i stål er 15, 18, 23, 27, 34 og 42 mm. Neodym-magnetenes tykkelse er 4 mm og tykkelsen på motstykkene i stål er 1,5 mm.

Magneten, så vel som motstykket, er forsynt med et hull til en skrue av typen M4 med innfellbart hode. To skruer av rustfritt stål av typen M4 og av en lengde på 35 mm følger med i pakningen. Sammen utgjør de et ideelt sett til festing for diverse bruksområder hjemme, på verksted osv.

Nettsalg av magneter for fiksere

I vår nettbutikk klarer du sikkert å velge deg ut noe

Kjøp den magnetiske sett til festing i nettbutikken

Ytterligere magnetprodukter

Magnet til belte

Magnet til belte

Dette er et svært nyttig hjelpemiddel for håndverkere, fiksere og reparatører. Ved hjelp av en spenne på baksiden, fester du magneten til et belte.

Magnetisk flaskeåpner

Magnetisk flaskeåpner

Dette nyttige hjelpemidlet gjør det med én bevegelse mulig å åpne en flaske og samtidig fange opp flaskens kork.

Magnetisk skål

Magnetisk skål

På utsiden er det på skålens bunn plassert svært kraftige magneter som holder alle gjenstander på plass i skålen og selve skålen på plass på et underlag i metall.

Magnetisk holder til drikkevarer

Magnetisk holder til drikkevarer

Holderen til en kopp eller en flaske fester du til en hvilken som helst overflate i metall, slik som f.eks. til et kjøleskap, en hyllevegg, en dørkarm eller en verktøykasse.

Magnetisk farge

Magnetisk farge

Brukes som grunning. Fargen inneholder svært små jernpartikler og takket være disse, kan fargelaget fungere som en magnetisk oppslagstavle som magneter kan feste seg til.

Magnetisk holder til spiker og skruer

Magnetisk holder til spiker og skruer

Magneten i holderens ende holder spikeren eller skruen på plass. Takket være holderen, slår du inn en spiker/skrur du inn en skrue også på vanskeligere tilgjengelige steder.

Magnetisk holder til skruer på håndleddet

Magnetisk holder til skruer på håndleddet

Gjør deg klar til arbeidet ved å plassere spiker eller skruer av metall på de røde magnetiske rektanglene og sett i gang og jobb.

Magnetisk metermål

Magnetisk metermål

Det magnetiske metermålet er 1 meter langt. Det inneholder rødt og blått blekk som er bestandig mot UV-stråling på hvit overflate av vinyl.