PRODUKTER

MENY

Magnetisk koster

Go to the e-shop

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med hjul plassert bak egner seg til rengjøring rett ved en maskin eller en vegg.

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med neodym-magneter utmerker seg med stor effektivitet under rengjøring

Magnetisk kost av en bredde på 1000 mm

Magnetiske koster med en bredde på 1000 mm finner sin anvendelse særlig når større flater skal gjøres rene. Ved å benytte denne kosten, sparer du tid som du ellers ville brukt på rengjøring og hindrer at det virvles opp støv under feiing. Kosten er utstyrt med et hjelpestativ som gjør håndteringen under rengjøring enklere.

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Den magnetiske kosten til gaffeltrucker plasserer du enkelt på gaffeltruckens gafter. Den er framfor alt beregnet på å samle opp urenheter i form av metaller på store flater. Det er lettvint å håndtere kosten og det er enkelt å gjøre den ren.

Magnetisk kost til rengjøringstraller

En magnetisk kost til rengjøringstralle plasserer du enkelt og greit til den framre eller bakre delen av trallen. Kosten er særlig beregnet på oppsamling av urenheter i form av metallpartikler fra større flater. Det er lettvint å håndtere kosten og den lar seg gjøre ren uten vanskeligheter.

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

En magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker og nagler, bust fra metallbørster) fra flater på flyplasser. Du fester på en enkel måte kosten til et kjøretøy som er utstyrt med tilhenger. Ved å bruke en magnetisk kost reduserer du forekomsten av uønskede metallgjenstander på rullebanen i betydelig grad.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram