Magnetisk kost med en bredde på 1000 mm

Magnetisk kost med en bredde på 1000 mmagnetiske koster med en bredde på 1000 mm finner sin anvendelse framfor alt der større flater skal gjøres rene. Ved å bruke denne kosten, sparer du tid på rengjøringen og du unngår å virvle opp støv under rengjøringen. Kosten er utstyrt med to håndtak, og hvert av dem kan trekkes ut separat. Trekkes de ut mot den øvre delen, avmagnetiserer du den nedre delen av den magnetiske kosten og metaller faller av.

Kosten er i tillegg utstyrt med et hjelpestativ som gjør håndteringen enklere under rengjøring. Kosten er forsynt med ferittmagneter, og kan på forespørsel utstyres også med meget kraftige neodym- (NdFeb-)magneter.

Fordeler

  • Den magnetiske flatens bredde; 1000 mm
  • Enkel håndtering
  • Lettvinn rengjøring
  • Kan brukes på ulike typer overflater
  • Innstillbar bevegelseshøyde
  • Lettvinn lagring (avtakbart håndtak)

Animasjon av rengjøring

 

Nettsalg av magnetisk kost

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magneter

Kjøp magnetisk kost

Tilknyttede magnetiske koster

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetisk kost med ferittmagneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med hjul plassert bak egner seg til rengjøring rett ved en maskin eller en vegg.

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetisk kost med neodym-magneter

Magnetiske koster gjør det mulig med oppsamling av urenheter av metall fra gulv (spon, spiker, støv etter sliping) på verksteder, i fabrikkhaller eller på parkeringsplasser. Takket være den innstillbare bevegelseshøyden er det mulig å benytte den magnetiske kosten også på en ikke-forsterket overflate. Modellen med neodym-magneter utmerker seg med stor effektivitet under rengjøring

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Magnetisk kost til gaffeltrucker

Den magnetiske kosten til gaffeltrucker plasserer du enkelt på gaffeltruckens gafter. Den er framfor alt beregnet på å samle opp urenheter i form av metaller på store flater. Det er lettvint å håndtere kosten og det er enkelt å gjøre den ren.

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

Magnetisk kost til trekkutstyr på biler

En magnetisk kost tjener til å samle opp magnetiske partikler i metall – det betyr betydelig lavere risiko for skader på bildekk. Det er svært enkelt å koble den til en bils trekkutstyr og metallpartikler fanges opp automatisk mens man kjører.

Magnetisk kost til rengjøringstraller

Magnetisk kost til rengjøringstraller

En magnetisk kost til rengjøringstralle plasserer du enkelt og greit til den framre eller bakre delen av trallen. Kosten er særlig beregnet på oppsamling av urenheter i form av metallpartikler fra større flater. Det er lettvint å håndtere kosten og den lar seg gjøre ren uten vanskeligheter.

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

Magnetiske koster til store flater og til flater på flyplasser

En magnetisk kost tjener til å ta opp urenheter av metall (spon, spiker og nagler, bust fra metallbørster) fra flater på flyplasser. Du fester på en enkel måte kosten til et kjøretøy som er utstyrt med tilhenger. Ved å bruke en magnetisk kost reduserer du forekomsten av uønskede metallgjenstander på rullebanen i betydelig grad.