PRODUKTER

MENY

Magneter

Go to the e-shop

Neodym- (NdFeB-)magneter

Neodym- (NdFeB-)magneter er pr. idag de kraftigste permanente magnetene. Disse magnetene har en betydelig kraft, selv når deres dimensjoner er små.

Samariums- (SmCo-)magneter

Samariums- (SmCo-)magneter hører til de kraftigste magnetene. En betydelig fordel med disse er motstandsdyktighet mot varme. Den kan være på så mye som 300 °C.

AlNiCo-magneter

AlNiCo-magneter hører til kategorien svært kraftige magneter. Den viktige fordelen med dem er deres høye motstandsdyktighet overfor sterk varme. Temperaturen kan være så høy som 525 °C.

Ferittmagneter

En ferittmagnet er en klassisk, svart magnet. Alt etter produksjonsprosedyre, deles de inn i isotrope (svakere) magneter og anisotrope (kraftigere) magneter.

Kontormagneter

De finner sin anvendelse ikke bare på kontorer, men også på skoler og i husholdninger. Vi selger magneter i farger og også ferittmagneter som brukes ofte.

Magneter med spesiell overflatebehandling

Magnetene er trukket med et tynt lag PVC, noe som fjerner skarpe kanter og gjør at magnetene ikke skitner til og skader heller ikke de gjenstandene som de er festet til.

Tremagneter

De egner seg til å feste barnetegninger til et kjøleskap eller magnetisk tavle, der de ikke gir et kjølig inntrykk, slik klassiske magneter gjør.

Klipsmagneter

Magnetene er meget kraftige neodym- (NdFeB-)magneter dekket med et lag gummi, som beskytter magnetene mot å bli skadet.

Vannbestandige neodym-magneter forsynt med gummi

Disse neodym-magnetene er helt dekket av et lag med gummi, noe som gir følgende fordeler: Bestandighet overfor vann og beskyttelse mot oppskraping.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram