Magnetisk farge til vegg

Magnetisk farge til veggBrukes som grunning. Fargen inneholder svært små jernpartikler og takket være disse, kan fargelaget fungere som en magnetisk oppslagstavle som magneter kan feste seg til. Ved å legge på flere lag med farge, økes festeevnen. Det er mulig å legge dekkfarge oppå, derfor kan den magnetiske flaten matche fargene i omgivelsene. Også en flate som er malt på denne måten, fungerer som en magnetisk oppslagstavle.

Den magnetiske fargen er mørkegrå og inneholder jernpartikler og takket være disse, kan magnetene feste seg til fargelaget. Dere kan male over med en hvilken som helst farge til vegg eller tavle, alt etter hva dere bestemmer dere for. Kun til bruk innendørs.

Anvendelse:

Før bruk må fargen blandes skikkelig. Gjør veggens overflate klar som for en type alminnelig emulsjonsmaling. Jo glattere overflaten er, desto bedre kommer magneten til å sitte på den.

Får ikke tynnes ut!

For å oppnå en glatt overflate for det siste fargelaget, kan det siste laget med magnetisk farge pusses lett med sandpapir etter at det har tørket i minst 24 timer.

Tørketid ved 23 °C er omtrent to timer.

Den magnetiske fargen kan males over etter at det har gått noe sånt som 4-6 timer. Gjør penslene og utstyret rene med vann.

OBS!

  • Oppbevares utilgjengelig for barn!
  • Får kun arbeides med utendørs, evt. i et godt ventilert rom!
  • Bruk beskyttende hansker, vernetøy, samt beskyttelse til øynene.
  • Kvitt deg med innhold/emballasje som farlig avfall på en miljøstasjon, i overensstemmelse med lokale, regionale og nasjonale regler/lover og/eller internasjonal lovgivning.
  • EUs grenseverdi for dette produktet (kategori A/a) er 30 g/l (2010). Dette produktet inneholder maks. 30 g/l VOC.

Nettsalg av magneter for fiksere

I vår nettbutikk klarer du sikkert å velge deg ut noe

Kjøp den magnetiske farge i nettbutikken

 

Ytterligere magnetprodukter

Magnet til belte

Magnet til belte

Dette er et svært nyttig hjelpemiddel for håndverkere, fiksere og reparatører. Ved hjelp av en spenne på baksiden, fester du magneten til et belte.

Magnetisk flaskeåpner

Magnetisk flaskeåpner

Dette nyttige hjelpemidlet gjør det med én bevegelse mulig å åpne en flaske og samtidig fange opp flaskens kork.

Magnetisk skål

Magnetisk skål

På utsiden er det på skålens bunn plassert svært kraftige magneter som holder alle gjenstander på plass i skålen og selve skålen på plass på et underlag i metall.

Magnetisk holder til drikkevarer

Magnetisk holder til drikkevarer

Holderen til en kopp eller en flaske fester du til en hvilken som helst overflate i metall, slik som f.eks. til et kjøleskap, en hyllevegg, en dørkarm eller en verktøykasse.

Magnetisk holder til spiker og skruer

Magnetisk holder til spiker og skruer

Magneten i holderens ende holder spikeren eller skruen på plass. Takket være holderen, slår du inn en spiker/skrur du inn en skrue også på vanskeligere tilgjengelige steder.

Magnetisk holder til skruer på håndleddet

Magnetisk holder til skruer på håndleddet

Gjør deg klar til arbeidet ved å plassere spiker eller skruer av metall på de røde magnetiske rektanglene og sett i gang og jobb.

Magnetisk metermål

Magnetisk metermål

Det magnetiske metermålet er 1 meter langt. Det inneholder rødt og blått blekk som er bestandig mot UV-stråling på hvit overflate av vinyl.

Magnetiske sett til festing

Magnetiske sett til festing

Disse magnetiske settene til festing er forsynt med en meget kraftig magnet og et tilsvarende motstykke i stål med en åpning til å sette en skrue i.