Magnetiske etiketter til hyller

Magnetiske etiketter (C-profil)En magnetisk C-profil gjør det mulig med svært rask og enkel merking på lagre, hyller m.v. En magnetisk C-profil omfatter foruten selve C-profilen en papiretikett og gjennomsiktig PVC-folie. Du stikker en solid papiretikett til å skrive på inn i den magnetiske C-profilen sammen med gjennomsiktig PVC-folie (den beskytter etiketten mot å bli skitnet til, støvet, osv.) og plasser dem på et hvilket som helst underlag av metall.

Den magnetiske etiketten - C-profilens - mål

Vi leverer C-profiler i breddene 20, 30 og 50 mm. Den magnetiske C-profilen er på 50 m rull, mens den solide papiretiketten og gjennomsiktige PVC-folien finnes oppskårede biter av en lengde på 1 m. Du kan bestille så mange meter du vil. Vi leverer som komplett sett (magnetisk C-profil + papiretikett + gjennomsiktig PVC-folie).

Salg av magnetiske etiketten på internett

I vår nettbutikk kan du velge mellom et bredt utvalg av magnetiske etiketten

Kjøp magnetiske etiketten

 

Tilknyttede magnetiske produkter

Magnetiske folierMagnetiske folier
Vi selger magnetiske folier i ulike farger og utførelser. De egner seg som bærer av reklame og kan enkelt klippes til med saks.

 

Selvklebende magnetiske båndMagnetiske bånd
Et magnetisk bånd klistrer du med det selvklebende laget på en hvilken som helst gjenstand, som du så fester til den magnetiske flaten.

 

Magnetiske lommerMagnetiske lommer
En magnetisk lomme brukes på lagre til merking av hyller eller i produksjon til å merke produksjonsprosesser.

 

Magnetisk papir Magnetiske fotopapiret
Na magnetický fotopapír snadno vytisknete svou oblíbenou fotku. Jedinečné vzpomínky budete mít stále na očích!